Billedet på sidehoved

Afdelingen på Havepladsvej er udskolingsafdelingen og rummer distriktets 7. - 9. klasser. Afdelingen har på hvert klassetrin 6 - 7 klasser fordelt på tre linjer. Der er omkring 500 elever i afdelingen.

Stillingsopslag

Skiftet til overbygning

Efter 6. klasse skal eleven i distriktet fortsætte sin skolegang i overbygningsafdelingen.

Formålet med skiftet er, at de ældste elever placeres i faglige læringsmiljøer for unge og samtidig kan udvikle deres sociale relationer i det tilknyttede ungemiljø.

Mange elever kan profitere af at prøve at skifte miljø, møde nye lærere og få muligheden for at skabe nye venskaber.

Samtidig er skiftet med til tydeligt at markere overgangen til overbygningen.

Inden skiftet har eleverne gennem besøg på afdelingen, præsentation af linjerne m.m. fået indblik i skoledagen i en overbygningsafdeling.

Linjevalg

Overbygningsklasserne kan vælge mellem flere linjer, og du kan læse om linjerne og linjevalg som flipbook ved at klikke på overskrift eller billede i boksen til højre. Den kan også læses som almindelig pdf-udgave ved at klikke her: Linjefolder som pdf (ca. 6 MB).

(Vær opmærksom på, at linket til folderen evt. skal åbnes på et nyt faneblad, da enkelte browsere kan have svært ved at håndtere den rammestyring, som Skoleporten anvender. På mobiler/tablets holdes finger nede på linket et øjeblik, hvorefter muligheden for at åbne i nyt faneblad kan vælges. På pc/mac højreklikker man på linket for at få mulighed for dette).

Uddannelsesvejledning

I løbet af udskolingen vil eleverne bl.a. skulle udarbejde en uddannelsesplan, i erhvervspraktik og gennemføre et brobygningsforløb på en ungdomsuddannelse, de overvejer at tage.

I 8. klasse vil eleverne få en uddannelsesparathedsvurdering i forhold til deres ønske om senere ungdomsuddannelse.

SE OS PÅ FACEBOOK

Ingen aktuelle nyheder