LINKS TIL AFDELINGERNES SIDER

INDSKRIVNING

Indskrivning til 0. klasse i skoleåret 2019/2020

Har du et barn, der skal starte i skole i august 2019, skal du indskrive dit barn nu.

Linket til indskrivning er åbent i perioden 25. oktober 2018 – 16. november 2018.

Link til selvbetjening:

UNI-login til forældreintra

Login til skolens forældreintra sker fra 16. marts 2018 med UNI-login.

Har du ikke oprettet et UNI-login, kan du åbne linket for at se, hvordan du får det oprettet.

Vejledning til forældreintra UNI-login.

Overbygningens elever går på forskellige linjer.

Skolen har fællesdage for skolens elever.

Skolen har mange spændende læringsrum.

Ældre elever lærer fra sig i temauger i basisafdelingerne.

LINJEFOLDER

Overbygningsklasserne kan vælge mellem flere linjer, og du kan læse om linjerne og linjevalg som flipbook her:

Linjefolder flipbook

eller som almindelig pdf-udgave ved at klikke på billedet til højre.

(Vær opmærksom på, at linket til pdf-filen evt. skal åbnes på et nyt faneblad, da enkelte browsere kan have svært ved at håndtere den rammestyring, som Skoleporten anvender.)

SE OS PÅ FACEBOOK

LEDIGE STILLINGER

Der er for øjeblikket ikke ledige stillinger ved skolen.

Ønsker du at blive tilknyttet som tilkaldevikar, er du meget velkommen til at kontakte skolens distriktskontor eller ledelsen på de enkelte matrikler.