Velkommen til Kirstinebjergskolens hjemmeside

Klik på links foroven og på links på de enkelte sider for at finde informationer om Fredericias største skole.

LINJEFOLDER 2017

Overbygningsklasserne kan vælge mellem flere linjer, og du kan læse om linjerne og linjevalg som flipbook her:

Linjefolder flipbook

eller som almindelig pdf-udgave ved at klikke her:

Linjefolder som pdf (ca. 7 MB)

(Vær opmærksom på, at linket til pdf-filen evt. skal åbnes på et nyt faneblad, da enkelte browsere kan have svært ved at håndtere den rammestyring, som Skoleporten anvender. På mobiler/tablets holdes finger nede på linket et øjeblik, hvorefter muligheden for at åbne i nyt faneblad kan vælges. På pc/mac højreklikker man på linket for at få mulighed for dette).

Max Factor

Kirstinebjergskolens nyeste musical Max Factor spillede i sidste uge for 2200 personer

Nyhed billede
Kirstinebjergskolens seneste musical Max Factor havde premiere i onsdags og spillede i alt 6 forestillinger i sidste uge for skolens elever, distriktets børnehaver samt familier og øvrige interesserede. Max Factor - også kaldet MPM (Musical på Mellemtrinnet) - er et musicalprojekt for 4.-6. klasses elever på skolens tre basisafdelinger. Eleverne blev udvalgt via auditions og har øvet sig siden efteråret, og det hele kulminerede således i sidste uge. 50 elever fra de tre afdelinger medvirkede i forestillingen og bidrager dermed flot til at styrke sammenhængskraften i Kirstinebjergskolen.